Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fordulat: meghozta döntését az AS Roma játékosa – sajtóhír

A korábbi döntésével ellentétben az AS Roma játékosa mégsem igazol Szaúd-Arábiába…

(Photo by Domenico Cippitelli/NurPhoto via Getty Images)

Gianluca Di Marzio beszámolói szerint az AS Roma argentin légiósa, Paulo Dybala korábban hiába bólintott rá a szaúdi Al-Qadsiah szerződési ajánlatára, csütörtök este közölte, hogy meggondolta magát és marad az olasz klub alkalmazásában.

“Köszönöm Róma… találkozunk vasárnap!” – írta Dybala az Instagram-oldalán.

Az olasz újságíró ismertette, hogy Dybala augusztus 7-én egyszer már visszautasította a szaúdi csapat megkeresését, majd miután a bajnokság első fordulójában csak a kispadról kapott játéklehetőséget, a távozás mellett döntött, mivel úgy érezte, hogy megváltozott a helyzete a csapatnál és kevesebb lehetőség juthat neki a szezonban. Dybala értesítette a klubokat a döntéséről, melyek megkezdték a tárgyalásokat az átigazolásáról. Szerdáig a játékos a klubváltásra készült, elbúcsúzott a csapattársaitól és a szezon előtti csapatfotózáson sem vett részt, majd miután a családja végig ellenezte a költözést, csütörtökön meggondolta magát és a Rómában való maradás mellett döntött.

A 30 éves csatár 2022 nyarán hét év után hagyta el a Juventust és szegődött a Giallorossi szolgálatába. Dybala a rómaiaknál töltött első szezonjában 38 mérkőzés alatt 18 gólt és nyolc előkészítést jegyzett, míg a 2023-2024-es kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 39 meccsen 16 találat és tíz gólpassz fűződött a nevéhez. Ugyanakkor a világbajnok támadó gyakran bajlódott különféle sérülésekkel, nem egyszer a legfontosabb meccseken is csak csereként jutott szóhoz, korlátozottak a játékpercei.

Az olasz sajtóban megjelent információk szerint a szaúdi együttes három évre 75 millió eurós fizetést kínált volna Dybalának.