Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: az Atlético Madrid kölcsönvenné a Manchester City középpályását! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint kölcsönbe az Atlético Madrid csapatához kerülhet az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttesének tavaly nyári szerzeménye.

(Photo by Eddie Keogh – The FA/The FA via Getty Images)

A The Athletic legfrissebb beszámolója alapján még az átigazolási időszak lezárulta előtt távozhat a Manchester City együttesétől Matheus Nunes. A középpályás tavaly nyáron 62 millió euró ellenében csatlakozott Pep Guardiola csapatához, ám nem tudott meghatározó szereplőjévé válni a City keretének. Nunes ebben a szezonban sem jutott eddig sok lehetőséghez, 2 mérkőzésen összesen 28 percet tölthetett a pályán, ráadásul Ilkay Gündogan visszatérésével még hátrébb csúszott a rangsorban.

A források szerint a portugál játékost az Atlético Madrid gárdája venné kölcsön a 2024/2025-ös szezonra, miután Diego Simeone még mindenképp szeretne mélyíteni a variációs lehetőségein a középpályán, Nunes pedig hajlandó lenne a váltásra, miután úgy érzi, hogy a Citynél nem kapja meg a szükséges játékperceket.

Matheus Nunes a Manchester City színeiben eddig 33 mérkőzésen lépett pályára, és összesen 1568 percet kapott a bizonyításra, ez idő alatt pedig 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 50 millió euróra teszi a transfermarkt.