Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavonult az egykori 36-szoros magyar válogatott középpályás – HIVATALOS

Bejelentette visszavonulását a magyar labdarúgás egykori szépreményű tehetsége…

(Photo by Scott Heavey/Getty Images)

A csapat nélküli középpályás, Koman Vladimir közösségi oldalán jelentette be, hogy felhagy az aktív játékkal.

Az egykor nagy tehetségként számon tartott 35 éves középpályás a 2009-es egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar válogatott húzóembere volt. Koman 2005 és 2012 között Olaszországban játszott, a Sampdoria játékosa volt és onnan kölcsönben több csapatnál is megfordult. Később kipróbálta magát Franciaországban, Oroszországban, Törökországban, Iránban, az Egyesült Arab Emírségekben és Indiában is.

Idehaza a Haladásban nevelkedett, később több ízben is megfordult a Diósgyőri VTK soraiban, legutóbb a 2022-2023-as szezonban erősítette a miskolciakat. Komannak a 2023-2024-es szezonban nem volt csapata, tavaly ősszel még az esetleges folytatásról beszélt.

“Kedves Barátaim! Eljött az ideje , hogy 20 év után búcsút vegyek a Profi Labdarúgástól. Volt szerencsém a legmagasabb szinten versenyezni. Sok dolgot és lehetőséget adott az életemben. Szeretnék köszönetet mondani a Családomnak, Édesapámnak a mennyben, ő volt, aki megismertette velem ezt a gyönyörű játékot, Barátaimnak és mindenkinek, akik támogattak és végigkísértek ezen az úton! Most új oldalt kezdek az életemben, megpróbálva folytatni a Sikert!” – írta Koman a hivatalos Instagram-oldalán.

A rutinos labdarúgó 2010 és 2014 között összesen 36 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vladimir Koman (@kvoli) által megosztott bejegyzés