Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: ligán belül adta kölcsön középpályását a Borussia Dortmund! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese hivatalos oldalán tudatta, hogy kölcsönadta középpályását, Salih Özcant a Wolfsburg csapatának.

(Photo by Ralf Ibing – firo sportphoto/Getty Images)

A Borussia Dortmund gárdája hivatalos közösségi felületein tudatta, hogy kölcsönadta középpályását, Salih Özcant a 2024/2025-ös szezonra. A török futballista ligán belül maradt, ugyanis a Wolfsburg együttesénél fogja tölteni az előttünk álló idényt. A klubok közleményei alapján a megállapodás egy “dry loan”, ami azt jelenti, hogy vásárlási opciót nem tartalmaz, Özcan az idény végén vissza fog térni a Dortmund keretéhez.

Salih Özcan 2022 nyarán igazolt a sárga-feketékhez, akik 5 millió eurót fizettek érte a Köln csapatának. A Dortmund színeiben az elmúlt két évben 70 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólpasszt jegyzett. A mostani idényben viszont minden bizonnyal jóval kevesebb játéklehetőséghez jutott volna, így végül a kölcsönadás mellett döntöttek a felek. A török futballistát a szerződése 2026 nyaráig köti a Dortmundhoz, piaci értékét pedig 10 millió euróra teszi a transfermarkt.