Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: az Arsenal kölcsönvette a Barcelona és a Juventus korábbi kapusát! – hivatalos

Az Arsenal hivatalos weboldalán keresztül számolt be arról, hogy kölcsönvették a Bournemouth rutinos brazil kapusát, Norberto Murara Netot…

Az Arsenal kölcsönvette a Bournemouth együttesétől a 2024/2025-ös szezonra Neto játékjogát, a megállapodás nem tartalmaz vételi opciót. A tapasztalt brazil portás helyére egyébként a Chelsea-től Kepa Arrizabalaga érkezett, ráadásul szintén csak kölcsönbe. 

Neto 2022 nyarán a Barcelonától érkezett a Bournemouth-hoz. A brazil portás kétségtelenül a klub első számú kapusának számított, ráadásul Iraola érkezésével ő lett a csapatkapitány. Neto mindent egybe véve 63 mérkőzésen védte az együttes kapuját, ezeken 99 találatot kapott, 13 találkozón érintetlen maradt a hálója. Korábban egyébként megfordult még a Juventusban, a Valenciában és a Fiorentinában is. A Juve tagjaként két bajnoki címet és két Olasz Kupát nyert, míg a Barcával és a Valenciával egy-egy Király-kupát zsebelt be. A brazil válogatott tagjaként a 2012-es olimpián ezüstérmet szerzett, a tornán 2 mérkőzésen védett. 

Borítókép: (Photo by Visionhaus/Getty Images)