Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Crvena zvezda színeiben folytatja az AC Milan korábbi középpályása! – hivatalos

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serbian SuperLiga) szereplő Crvena zvezda hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtették a Fenerbahce rutinos bosnyák középpályását, Rade Krunicsot…

(Photo by Ahmad Mora/Getty Images)

A Crvena zvezda színeiben folytatja pályafutását Rade Krunic, a bosnyák középpályás picit több mint fél évet követően távozott a Fenerbahce csapatától. A szerb klub közleményéből nem derül ki, hány évre szóló szerződést kötöttek az AC Milan korábbi játékosával. 

Rade Krunic 2019 nyarán igazolt át az AC Milanhoz az Empolitól. A bosnyák válogatott labdarúgó ugyan kimondott alapember sosem lett a milánói gárdában, azonban Stefano Pioli egyik főbb kiegészítő játékosának számított. Az együttes színeiben 139 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 3 találatot és 6 gólpasszt jegyzett. Társaival bajnoki címet nyert a 2021/2022-es szezon folyamán. Krunic 2023 januárjában került kölcsönbe a Fenerhez, majd az idényt követően a török csapat végleg szerződtette. Nyáron viszont José Mourinho személyében új vezetőedző érkezett, aki a váltásból kiindulva nem igazán számított volna Krunic szolgálataira.