Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaország: tovább folytatódik Paul Pogba kálváriája! – sajtóhír

Alaposan rájár a rúd arra a Paul Pogbára, akit doppingvétsége miatt évekre eltiltottak a futballtól. A 31 esztendős világbajok középpályás kálváriája úgy tűnik tovább folytatódik, ugyanis hazájában bírósági per kezdődött a családja ellen.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

 

A francia bíróság hat Pogbához közel álló családtag ellen rendelt el büntetőpert A szintén futballista (2022 óta nincs csapata – a szerk.) testvér, Mathias és öt társa a vád szerint anyagi haszonszerzés érdekében zsarolta, sőt meg is fenyegette a Pault, akit törvénytelen szerződések aláírására is kényszerítettek.

A bizonyítékok szerint Mathias Pogba öt társával 2022 márciusában konkrétan lőfegyverrel fenyegette testvérét, akitől 13 millió eurót követeltek, az ominózus eset során.

Az inkább áldozat, és a bíróság szerint is ‘foglyul ejtett’ Pogba először önként eleget tett a csoport zsarolásának, majd miután részben kifizette testvérét és társait, igyekezett távol tartani magát a folytatásban Mathiastól is, aki erre válaszul, a nyilvánosság előtt vádolta meg Pault, hogy elhagyta családját.

Kiderült, hogy Franciaországban már 2022 őszén megkezdődött a nyomozás az ügyben, amely most kerül majd a bírósági elé.