Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Gironától igazolna hátvédet januárban az Arsenal! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese a tél folyamán szerződtetné a Girona kulcsjátékosát, Miguel Gutiérrezt.

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek alapján az Arsenal gárdája tovább erősítené a védelmét a téli átigazolási időszakban, elsősorban a balhátvéd posztján. A források szerint az “Ágyúsok” legfőbb kiszemeltje erre a célra a Gironában futballozó Miguel Gutiérrez. A 23 éves játékos két évvel ezelőtt került a Girona csapatához, ahol azonnal meghatározó játékosa lett a keretnek, teljesítményével pedig több topcsapat figyelmét is felhívta magára. A beszámolók alapján ugyanis az Arsenalon kívül a Bologna, a Bayern München és a Bayer Leverkusen kívánságlistáján is ott szerepel a hátvéd, aki a nyáron olimpiai bajnoki címet nyert a spanyol válogatott tagjaként.

Miguel Gutiérrez eddig minden sorozatot figyelembe véve 81 mérkőzésen lépett pályára a Girona színeiben, amelyeken 4 gólig és 14 gólpasszig jutott. Szerződése 2027 nyaráig köti a katalán csapathoz, piaci értékét pedig 25 millió euróra teszi a transfermarkt.