Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Niké Liga: idegenben aratott biztos győzelmet a DAC – videóval

A szlovák bajnokság (Niké Liga) 6. fordulójának keddi összecsapásán az FC DAC 1904 együttese a Trencsén otthonába látogatott…

(Photo by Dimitris Lampropoulos/NurPhoto via Getty Images)

A hétvégi Slovan Bratislava elleni vereséget követően az FC DAC 1904 csapata 3-0-s győzelmet aratott kedden a Trencsén vendégeként. A szerdahelyiek a találkozó elejétől fogva aktívan futballoztak, és az első játékrész derekánál meg is szerezték a vezetést Redzic Damir jóvoltából, aki Ramadan beadásából lőtt a kapuba. Öt perccel később sikerült megduplázni az előnyt, miután Matej Trusa talált a hálóba. A két bekapott gól még inkább visszavette a hazaiakat, így az első félidő végén a DAC 2-0-ra vezetett. A szünet után sem változott a játék képe, a DAC a kétgólos előny birtokában egyre magabiztosan futballozott, majd a 65. percben Vitális szólója után Matej Trusa duplázott és 3-0-ra növelte csapata vezetését. A Trencsén erejéből a szépítésre sem futotta, a szerdahelyiek akár újabb gólokat is szerezhettek volna, végül háromnál megálltak.

A DAC magyar játékosai közül a gólszerző Redzic és a gólpasszos Vitális Milán kezdőként, míg Csinger Márk, Szendrei Ákos és Tuboly Máté csereként lépett pályára a mérkőzésen.

Trencsén – FC DAC 1904 0-3 (0-2)
Gólszerzők:ill. Redzic (22.), Trusa (27., 65.)

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore