Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kubatov Gábor szerint Pascal Jansen kinevezése a legjobb döntés volt

A Ferencváros vezetői a keddi napon szurkolói ankétot tartottak a Groupama Arénában…

(Photo by Tullio Puglia – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Ferencváros kedden szurkolói ankétot tartott az A-típusú szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsok részvételével. A másfélórás eseményen a klub vezetői a drukkerek kérdéseire válaszoltak.

“Minden szezonnak úgy megyünk neki, hogy a Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni. Úgy gondolom, hogy az eddigi céljainkat elértük. A következő az, hogy ott legyünk azon csapatok között, amelyek továbbjutnak az új főtáblás rendszerben, emellett hosszú távon természetesen szeretnénk ismét megvédeni a bajnoki címünket, még jobbak akarunk lenni” – mondta el Orosz Pál vezérigazgató.

“Télen nincsenek lejáró szerződések, ott egyezkedni kell a játékosokkal, de mi mindig készen állunk. Amikor Sztankovics elment, az kellemetlen helyzetet teremtett, hiszen egyből egy új edzőt, egy a csapathoz illő jó edzőt kellett találni. Voltak nevek a fejekben, akiket évek óta figyeltünk. Pascallal a legjobb döntést hoztuk meg” – tette hozzá Kubatov Gábor elnök.

“Amikor kiválasztottuk Pascalt, akkor fontos volt, hogy egy támadó szellemű vezetőedzőt hozzunk a csapat élére. Azt viszont látni kell, hogy nem lehet ugyanazt a szellemű kezdőcsapatot pályára küldeni a bajnokságban és a nemzetközi porondon. Nem szabad fej nélkül nekimenni egyetlen csapatnak sem, hiszen annak nagyon csúnya lehet a vége. Az a célunk nekünk is, a szakmai stábnak is, hogy egy nagyon domináns, támadó futballt játsszon a csapat, ennek megvalósítására meg is van a megfelelő keretünk. Arra kérem a szurkolókat, adjanak időt, hogy kialakulhasson ez a játék. Akkor is lesznek jobb és rosszabb meccsek is, de mindent megteszünk, hogy elérjük a céljainkat” – jelentette ki a klub első embere.