Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Decemberig marad csapatánál a mellőzött magyar játékos

A magyar válogatott középpályás a nyáron visszatért az őt korábban kölcsönadó csapathoz…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A mellőzése miatt a magyar válogatott keretéből is kikerülő Kleinheisler László menedzsere, Filipovics Vladan a csakfoci.hu részére adott interjúban elárulta, hogy a középpályás az esztendő végéig kénytelen maradni a Panathinaikosznál:

“Lacinak volt egy sérülése, ami mostanra rendbejött, de emiatt sem volt könnyű a nyári csapatkeresés. Ugyan egy-két helyen még nyitva van a piac, de arra van most a legnagyobb esély, hogy decemberig marad a Panathinakosznál, aztán meglátjuk. Azt nem tudjuk, hogy fog-e játszani, nincs könnyű helyzetben.”

A 30 esztendős labdarúgó a tavalyi téli átigazolási időszakban szerződött az Eszéktől a nagy múltú görög együtteshez. Kleiheisler a 2022-2023-as szezon második felében még 16 tétmérkőzésen vették számításba, melyeken két gólt szerzett, azonban ősszel csak epizódszerep jutott neki. Ezért adták őt kölcsön tavasszal a Hajduk Splithez, ám a kezdeti rendszeres játéklehetőség után itt is elvesztette a bizalmat, 12 bajnokin és két kupameccsen valamivel több mint 600 percet játszott.

Mivel a splitiek nem számítottak rá a továbbiakban, így Kleinheisler visszakerült a Panához.