Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette új klubja Ivan Perisicet – HIVATALOS

A holland labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV Eindhoven csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolták Ivan Perisicet.

(Photo by Bruno de Carvalho/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
A PSV Eindhoven ingyen szerződtette a horvát válogatott szélsőt, Ivan Perisicet. A holland klub szerdán jelentette be a 35 éves játékos érkezését, aki 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá.

A pályafutása során 747 mérkőzéssel büszkélkedő Perisic nem sokkal az átigazolási időszak lezárása után csatlakozik a PSV-hez, és azonnal bevethető is lesz.

A veterán szélső, aki 136 horvát válogatottsággal rendelkezik és a 2018-as világbajnokság döntőjében is szerepelt, azt követően igazolt a holland klubhoz, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak vele gyermekkori klubjánál, a Hajduk Splitnél.

„Amióta szabadon igazolható vagyok, ilyen lehetőségre vártam: egy olyan klubra és környezetre, ahol jól érzem magam, és ahol trófeákat nyerhetek”

– mondta Perisic.

„Tanácsot kértem korábbi csapattársamtól, Denzel Dumfriestől, és ez csak meggyőzött arról, hogy a PSV a megfelelő lépés. Alig várom, hogy elkezdhessem, mindent beleadhassak és trófeákat nyerhessek.”

Perisic a francia Sochaux-nál kezdte élvonalbeli pályafutását, mielőtt 2009-ben kölcsönadták a belga Roeselare-nak. Ezt követően számos klubban játszott, többek között a Borussia Dortmundban, az Interben, a Bayern Münchenben és a Tottenham Hotspurben.

A PSV jelenleg öt mérkőzés után 15 ponttal vezeti az Eredivisie tabelláját, és vasárnap a Fortuna Sittarddal találkozik.