Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: új szerződést adna kulcsjátékosának a Tottenham! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese szerződést hosszabbítana kulcsjátékosával, Cristian Romeroval.

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóhírek szerint a Tottenham együttese megkezdte a tárgyalásokat Cristian Romeroval a szerződése meghosszabbításáról. A vezetőség döntése nem meglepő, hiszen az argentin védő az elmúlt három szezonban kulcsjátékossá nőtte ki magát a londoni csapatban. A 26 éves játékos jelenlegi szerződése 2027 nyaráig köti őt a Tottenhamhez, a beszámolók alapján a vezetőség ezt toldaná meg további két évvel, azaz 2029-ig, valamint Romero fizetését is megemelnék.

A hírek szerint Romero jól érzi magát a londoni csapatnál, ám még nem döntött arról, hogy elfogadja-e a klub ajánlatát, mivel spanyol források arról számoltak be, hogy a védő iránt a Real Madrid gárdája érdeklődik, Romero pedig nagyon szívesen játszana a madridi sztárcsapatnál.

Cristian Romero 2021 nyarán egy évre kölcsönbe került a Tottenham csapatához, majd egy évvel később 52 millió euró ellenében végleg megvásárolták őt az Atalantától. Az angol csapat színeiben azóta 102 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólig és 1 gólpasszig jutott. Piaci értékét 65 millió euróra teszi a transfermarkt.