Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Ángel Di Maria elszalasztott egy nagy esélyt az egyéni rekord felé!

A már 36 esztendős argentin klasszisra egy különleges rekordért is harcba szállt az idei Bajnokok Ligájában, hiszen nagyon közel áll ahhoz, hogy a legtöbb gólpassz az ő nevéhez fűződjön az elitsorozatban.

(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

 

Di Maria ugyan a Bnefica első meccsén, a Crvena Zvezda ellen nem működött közre találatban, ám így is 39 gólpassznál jár a Bajnokok Ligájában, és az a Lionel Messi (40) illetve Cristiano Ronaldo (42) előzi már csak meg, akik nem gyarapíthatják gólpasszaikat már a sorozatban (forrás: UEFA.com).
Figyelembe véve, hogy az argentin mögött a 33 gólpasszos Neymar szintén nem lehet “veszélyes”, ahogyan a 31 asszisztot jegyző Ryan Giggs sem, így a Benficával még egy évig szerződésben álló klasszis előtt ezen egyéni csúcs is lebeghet a Bajnokok Ligája folytatásában!

Figyelembe véve, hogy az újjáalakult sorozatban a Benficának legalább hét, ugyan nem feltétlenül könnyű további mérkőzése még lehet a BL-ben (Atlético Madrid, Feyenoord, Bologna, FC Barcelona hazai pályán; Juventus, AS Monaco és Bayern München idegenben – a szerk.) akár még össze is jöhet a rekord beállítása Di Maria számára – Aki így stílusosan távozhatna az európai TOP-futballból is!