Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: új szerződést adna remeklő szélsőjének a Liverpool! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese szerződést hosszabbítana szélsőjével, Luis Díazzal.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A hírek szerint már a nyár kezdete óta folynak a tárgyalások a Liverpool vezetősége és Luis Díaz képviselői között a közös folytatásról. A kolumbiai játékos még 2022 januárjában került a “Vörösökhöz”, ahol a sérülésektől eltekintve meghatározó tagja tudott lenni a csapatnak. A 27 éves szélső az elmúlt két évben bizonyította, hogy megállja a helyét ezen a szinten is, ezt jutalmaznák meg a Liverpool vezetői egy új szerződéssel. Díaz jelenlegi megállapodása 2027 nyaráig érvényes, amit a hírek szerint további két évvel toldanának meg, ezen kívül pedig a játékos fizetését is megemelnék. A beszámolók alapján a legutóbbi találkozók során sikerült komoly előrehaladást elérnie a feleknek, így a Liverpool tervei szerint még a 2024-es naptári évben be tudják jelenteni a szezont kiválóan kezdő szélső szerződéshosszabbítását.

Luis Díaz a Liverpool színeiben eddig 104 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 29 gólig és 14 gólpasszig jutott. A nemrég kezdődő idényben 6 mérkőzést követően 5 találat és 1 assziszt áll a neve mellett. Piaci értékét 75 millió euróra teszi a transfermarkt.