Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: két meccset még biztosan ki fog hagyni Alisson sérülés miatt

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool csapatának első számú kapusa, Alisson továbbra sem lesz elérhető sérülés miatt, és minimum két meccset még biztosan ki fog hagyni.

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Alisson sérülés miatt kihagyja a Liverpool West Ham United elleni Ligakupa-mérkőzését, és az is kérdéses, hogy pályára léphet-e a Wolverhampton Wanderers elleni Premier League-találkozón, mondta Arne Slot, a csapat menedzsere.

Továbbra is Caoimhin Kelleher fog védeni szerdán, aki a szombati 3-0-s Bournemouth elleni győzelem során helyettesítette a 31 éves brazil válogatott kapust, és várhatóan a Wolves elleni hétvégi mérkőzésen is ő fog szerepelni.

Alisson kisebb izomsérülésből lábadozik, de Slot reméli, hogy a Molineaux-ban már visszatérhet. A 25 éves ír Kelleher, az elmúlt szezonokban rendszeresen szerepelt a Liverpool hazai kupamérkőzésein a brazil kapus helyetteseként.

„Biztos, hogy holnap Caoimhin fog védeni”

– mondta Slot a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

„Alisson javulófélben van, de szerintem ez a mérkőzés még túl korai számára. A hétvégi Wolves elleni meccsre koncentrálunk, de szoros lesz az időzítés, meglátjuk, hogy sikerül-e visszatérnie, de holnap biztosan nem lesz ott.”