Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reagált a kritikákra a magyar válogatott csatára

A görög Aszterasz Tripoliszhoz igazoló magyar támadó a helyi lapoktól heves kritkákat kapott

(Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images)

A magyar válogatott támadója, Ádám Martin az Instagramon keresztül egy motiváló üzenetet tett közzé, reagálva ezzel a nehéz időszakára és a felröppent kritikákra:

“A nehéz napok a legjobbak, mert ilyenkor születnek a bajnokok.”

Ádám Martin menedzsere, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a játékos debütálásáról: “Tény, hogy Ádám Martin az Aszterasszal együtt nem úgy kezdte az idényt, ahogy tervezte. Azt kell látni, hogy öt meccsen csak egy gólhelyzete volt Martinnak, amit nem tudott értékesíteni, de az hogy nem kerül helyzetbe sem, legalább ugyanannyira a csapat támadójátékának a kritikája is. Sajnos ebben az idényben nem azt a futballt játszotta a csapat, amit az előző idény felvételein láttunk. Akkor sok felívelt labdával, beadással találták meg a társak a támadókat, de idén ezek elmaradtak idáig. Mindenesetre az új edzővel, Makélélével kapcsolatban pozitívak az első benyomások. Martin jóval frissebbnek érzi a csapatot, mióta az új stáb vezényli az edzéseket. Bízunk benne, hogy ennek hamarosan meg is lesz az eredménye, mind a csapatra, mind Martin teljesítményére nézve.”

A 29 éves támadó az első öt meccsén egyetlen alkalommal sem tudott betalálni új csapata színeiben, és egyelőre a mezőnyjátékával is elmaradt a tőle várt teljesítménytől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Martin (@adam.martin66) által megosztott bejegyzés