Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: szerződést hosszabbítana kulcsjátékosával a PSG! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese szerződést hosszabbítana kulcsjátékosával, Achraf Hakimivel.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolója alapján a Paris Saint-Germain vezetősége megkezdte a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat kulcsjátékosával, Achraf Hakimivel. A marokkói védőt 2021 nyarán szerezte meg a francia sztárcsapat, aki azóta a keret kulcsjátékosává nőtte ki magát. Hakimit a jelenleg érvényben lévő megállapodása 2026 nyaráig köti a PSG-hez, ezt szeretnék a csapat vezetői legalább 2-3 évvel meghosszabbítani, hogy hosszú távra magukhoz tudják láncolni a jobbhátvédet. A hírek szerint a PSG-nél ezt az ügyletet szeretnék még a most futó szezon vége előtt lezárni, elkerülve azt, hogy Hakimi kontraktusa az utolsó évébe lépjen. A források szerint ugyanis a Real Madrid kívánságlistáján előkelő helyet foglal el a 25 éves játékos, aki Dani Carvajal hosszú távú alternatívája lehetne a spanyol fővárosban, illetve Hakimi számára sem lenne ismeretlen a közeg, hiszen 2020-ig a “Királyi Gárda” játékosa volt.

Achraf Hakimi a Paris Saint-Germain színeiben minden sorozatot figyelembe véve 125 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 15 gólt és 21 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 60 millió euróra teszi a transfermarkt.