Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: új szerződést adna támadójának az Arsenal! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese szerződést hosszabbítana támadójával, Leandro Trossarddal.

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

A sajtó legfrissebb beszámolói alapján az Arsenal vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Leandro Trossarddal a közös folytatást illetően. A belga támadó 2023 januárjában érkezett a londoni csapathoz, ahol azóta fontos játékossá nőtte ki magát. A hírek szerint Mikel Arteta is elégedett Trossard teljesítményével, aki iránt nyáron Szaúd-Arábiából is komoly ajánlatok érkeztek, de a spanyol mester ragaszkodott a 29 éves játékos megtartásához.

A források alapján a vezetőség kész meghosszabbítani a belga játékos jelenlegi, 2026 nyaráig érvényes kontraktusát, amit további egy évvel toldanának meg, de a szerződés tartalmazna egy plusz egy évre szóló opciós lehetőséget is, illetve némileg emelnének is Trossard fizetésén. A beszámolók szerint a támadó is jól érzi magát a londoni csapatnál, így igen hamar megszülethet a megegyezés a felek között.

Trossard 2023 januárjában 24 millió euró ellenében érkezett a Brightontól az Arsenalhoz. A klub színeiben azóta 74 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 19 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 35 millió euróra teszi a transfermarkt.