Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jansen: “A fiúk készen állnak az Európa-liga főtáblájára”

A Ferencváros szerda este a belga RSC Anderlecht otthonában kezdi meg szereplését az Európa-liga 2024-2025-ös kiírásában…

(Photo by Marcel van Dorst/NurPhoto via Getty Images)

A Ferencváros nyáron kinevezett holland vezetőedzője, Pascal Jansen számára ismerős lehet a belga csapat, azonban bánja, hogy az Anderlecht a közelmúltban edzőt váltott:

“Európa második legnagyobb színpadán szerepelhetünk, egy erős ligából érkező, komoly játékerőt képviselő ellenféllel szemben. A korábban lejátszott selejtezőinken szerzett tanulságokat levontuk, a fiúk készen állnak az Európa-liga főtáblájára. Raul Gustavo ezen a találkozón letölti eltiltását. Cebrail Makreckis pedig sajnos az MTK elleni bajnoki meccsen fejsérülést szenvedett, ezért nem állhat a rendelkezésünkre. Kérdés, hogy a következő bajnokinkon visszatérhet-e a csapatba. Szerencsére nagyon tehetséges és sok tapasztalattal rendelkező keretem van, ezért száz százalékosan tudjuk pótolni a hiányzókat.”

“Az edzőváltás is azt mutatja, hogy minden lehetőségekre fel kell készülni. Sajnálatos, hogy a korábbi vezetőedzőt menesztették. Az Anderlecht Charleroi elleni mérkőzését láttuk, amelyen már az új tréner irányította a csapatot” – tette hozzá az Anderlecht edzőcseréjéről.

A Ferencváros szerda este 21 órától lép pályára az Anderlecht vendégeként az Európa-liga első fordulójában.