Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: továbbra sem áll Pep Guardiola rendelkezésére Kevin De Bruyne

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola elmondta, hogy továbbra sem számíthat belga középpályására, Kevin De Bruynére.

 (Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images)

Kevin De Bruyne nélkül áll ki a Manchester City a Newcastle United ellen szombaton az angol bajnokságban . A belga középpályás kihagyta a múlt vasárnapi 2-2-es döntetlent az Arsenal ellen egy Inter elleni BL-mérkőzésen szerzett sérülés miatt, és szintén kimaradt a jelentősen rotált keretből, amely kedden a Ligakupában legyőzte a Watfordot.

A klub menedzsere, Pep Guardiola pénteken megerősítette, hogy a középpályás társa, Rodri is műtéten esett át a jobb térdében lévő elülső keresztszalag-sérülése miatt, és várhatóan 9 hónapig nem térhet vissza.

„Nem”

– válaszolta Guardiola, amikor arról kérdezték, hogy De Bruyne visszatér-e a St. James’ Parkban.

„Talán a válogatott szünet előtt visszatérhet.”

Amikor arról kérdezték, hogy a City tervez-e igazolást a januári átigazolási időszakban, Guardiola így válaszolt:

„Majd meglátjuk. Ma beszéltünk Txikivel (Txiki Begiristain, a City sportigazgatója – szerk.), de majd meglátjuk, mi lesz. Nem kell holnap döntenünk, igaz? Van időnk megvizsgálni a lehetséges problémákat, és majd meglátjuk.”

A Newcastle elleni mérkőzés után a City Szlovákiába utazik, hogy kedden a Slovan Bratislava ellen lépjen pályára a Bajnokok Ligájában, majd jövő szombaton a Premier League-ben a Fulhamet fogadja, amely a csapat utolsó mérkőzése lesz az októberi válogatott szünet előtt.