Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Torinóból erősítene Pep Guardiola! – sajtóhír

Olasz és angol lapértesülések szerint a Manchester City együttesénél felfigyeltek a Torino 22 esztendős, már olasz válogatott játékosára, Samuel Riccire.

(Photo by sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

 

Az Empoli együttesénél nevelkedő, majd 2022 nyarán egy egy éves kölcsönszerződést megelőzően végleg Torinóba szerződő védekező középpályás az elmúlt idényben posztján a Serie A legjobbjai közé emelkedett, fejlődésében pedig további potenciált vélhet felfedezni Pep Guradiola is, aki a The Guardian szerint már a januári átigazolási időszakban megkísérelheti Manchesterbe csábítani Riccit, különösen annak fényében, hogy Rodrit az egész évre elveszítette az angol bajnok.

Az olasz és angol lapok egyet értenek abban, hogy a két klub között kapcsolatfelvétel egyelőre nem történt, azonban nem kizárt, hogy erre is sor kerül majd, figyelembe véve, hogy a már négyszeres olasz válogatott játékos kapcsán hallani az AC Milan, vagy az Olympique Marseille érdeklődéséről is.

Samuel Ricci piaci értékét 22 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt); szerződése 2026 nyaráig szól a Torinóval.