Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér és pályára léphet az Atlético Madrid ellen a Real Madrid augusztus óta sérült középpályása

A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 8. fordulójában csap össze a Real Madrid és az Atlético Madrid, amely mérkőzésre visszatérhet a királyiak augusztus óta sérült játékosa, Eduardo Camavinga. 

(Photo by Alberto Gardin/NurPhoto via Getty Images)

A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti megerősítette, hogy Eduardo Camavinga felépült térdsérüléséből és bevethető lesz az Atlético Madrid elleni vasárnapi mérkőzésen. A 21 éves játékos augusztus óta nem játszott, miután a bal térdében szalaghúzódását szenvedett csapata UEFA Szuperkupa-győzelme előtt az Atalanta ellen.

„Camavinga bevethető, felépült és edzett, jó állapotban van”

— mondta Ancelotti.

Az olasz edző nem kívánta elárulni, hány percet vár a francia válogatott játékostól, ha pályára lép.

Camavinga 2021-ben csatlakozott a csapathoz a Rennes-től, és az elmúlt szezonban 46 mérkőzésen lépett pályára, miközben a Real Madrid megnyerte a La Ligát és a Bajnokok Ligáját is.

Dani Carvajal is csapata rendelkezésre áll, miután kihagyta csapata 3-2-es győzelmét az Alavés ellen kedden.

A Real Madrid jelenleg második helyen áll a La Liga tabelláján, miután az első hét mérkőzésen 17 pontot gyűjtött az új szezonban. Négy ponttal vannak lemaradva a listavezető Barcelonától, – ami szombat este 4-2-re kikapott az Osasunától –  és öt ponttal előzik meg vasárnapi ellenfelüket, az Atléticót, akik negyedik helyen állnak.

A Real Madrid szerdán a Lille ellen folytatja Bajnokok Ligája szereplését, mielőtt a következő hétvégén a Villarreal ellen játszik otthon a La Ligában.