Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Crystal Palace középpályásával erősítene a Manchester United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese jövő nyáron szerződtetné a Crystal Palace középpályását, Adam Whartont.

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Manchester United együttese mindenképp erősítene a középpályáján a nyár folyamán. A beszámolók alapján a “Vörös Ördögök” egyik legfőbb kiszemeltje erre a célra a Crystal Palace játékosa, Adam Wharton. A manchesteri alakulat ugyanis a nyáron egy kisebb vérfrissítést tervez ezen a poszton azáltal, hogy elengedik a lejáró szerződésű Christian Eriksent, a helyére pedig a Palace játékosát hoznák. A 20 éves középpályás 2024 februárjában került a londoni gárdához, ahol azonnal kulcsfigurává nőtte ki magát, kiváló játékának köszönhetően pedig ott volt az angol válogatottal a nyári Európa-bajnokságon is. Wharton a remek teljesítményével nem csak a Manchester United figyelmét hívta fel magára, a hírek szerint ugyanis a Tottenham, a Bayern München, az Arsenal és a Liverpool csapata is szívesen tudná őt a keretében.

Adam Wharton a Crystal Palace színeiben minden sorozatot figyelembe véve 23 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2029 nyaráig köti őt a csapathoz, piaci értékét pedig 30 millió euróra taksálja a transfermarkt.