Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Campeonato Brasileiro: a Fluminense legyőzte korábbi edzője csapatát – videóval

A brazil bajnokság (Campeonato Brasileiro) 29. fordulójának csütörtöki játéknapján a Fluminense látta vendégül a Cruzeirót…

(Photo by Wagner Meier/Getty Images)

Két rossz passzban lévő csapat egymás elleni meccsén a Fluminense 1-0-s győzelmet aratott a Cruzeiro ellen, mellyel javította helyzetét a kiesés elkerüléséért folytatott harcban. A rióiak hiába támadtak többet, kevés minőségi lehetőséget tudtak kidolgozni, az első félidőben a vendégek ellenakciói több gólveszélyt hordoztak magukban. Az első játékrész gól nélküli döntetlennel zárult. A fordulást követően tíz perc elteltével a Flu megszerezte a vezetést, miután egy szépen kijátszott akció végén Jhon Arias jobbról lőtt laposan a hosszú sarokba. A vendégek ezután hiába próbálkoztak becsülettel, nem tudtak újítani, kósza lehetőségeiket a riói védelem rendre jól takarította el, a kiesés ellen harcoló Flu így égetően fontos három ponttal gazdagodott.

Három vereséget követő első sikerével a Flu jelenleg bennmaradó helyre lépett, eközben a rióiak korábbi sikeredzője, Fernando Diniz a legutóbbi döntetlen után a második meccsét sem tudta megnyerni új csapata kispadján.

Fluminense – Cruzeiro 1-0 (0-0)
Gólszerző: J. Arias (55.), ill.

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!