Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ez a klub mindig sikeres lesz!”

A pályafutását a nyári Európa-bajnokságot követően befejező Toni Kroos némiképp a Real Madrid hétközi, Lille elleni Bajnokok Ligája-vereségére is reagálva, üzenetet küldött a blancók szezonját esetleg most nem a legfényesebben látó szurkolóknak.

(Photo by Michael Regan – UEFA/UEFA via Getty Images)

 

“Az emberek mindig azt hiszik, hogy a Real Madridnak minden meccset 4:0-ára kell megnyernie… ez nincs így, ez a lehető legrosszabb megközelítés! Elismerem a csapat játéka valóban nem néz ki most valami jól, ugyanakkor akik azt gondolják, ez a hiányom miatt van, azoktól kérdezném: velem mindig jól játszott a Real Madrid?” – idézi Kroost a madridi Marca című sportnapilap.

“Örülök, hogy a szurkolók hiányolnak, ugyanakkor azt üzenem nekik, hogy ezzel csak felesleges nyomást tesznek a játékosokra… El kell fogadni azt a tényt, hogy visszavonultam! A jelenre kell összpontosítani, én pedig biztos vagyok abban, hogy a klubnál mindenki így tesz! A Real Madrid képes bármilyen helyzethez alkalmazkodni, bármilyen kihívással szembenézni! Így volt ez Cristiano (Ronaldo) vagy Sergio Ramos távozásakor… Akkor is sokan féltettek bennünket, a pályán a csapat mégis a lehető legjobb választ adta, és sikeres maradt! Biztos vagyok benne, hogy ez most sem lesz másképp! Ez a klub a sikerről szól” – fogalmazott Kroos, majd a Bajnokok Ligája kapcsán külön kiemelte, hogy Ronaldo és Ramos, a két vezéregyéniség nélkül sokan úgy gondolták, időbe telik, mire a Real Madrid újra révbe érhet a sorozatban, amióta már egyikük sincs a klubnál a blancók kétszer nyerték meg a BL-t.

“Miért ne nyerhetnék meg nélkülem is?!” – tette fel a költői kérdést a Real korábbi ikonikus középpályása.