Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máté Csaba: “Kegyetlen is tud lenni a labdarúgás, de mindennek van oka”

A Puskás Akadémia 1-0-ra győzött a Debrecen ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 9. fordulójának péntek esti nyitómeccsén…

(Photo by Domenic Aquilina/NurPhoto via Getty Images)

A Debreceni VSC élére a közelmúltban kinevezett vezetőedző, Máté Csaba irányításával a csapat a harmadik bajnoki mérkőzését is elvesztette, így a tréner sem volt elégedett a látottakkal:

“Az elmúlt meccseken három-három gólt kaptunk, ezen mindenképp szerettünk volna javítani. Sikerült tanácstalanná tenni a Puskást, hiszen rengetegszer megakadályoztuk a támadásaikat, nem is tudtak annyi helyzetet kialakítani, amennyit szoktak. De a vége mégiscsak egy fájdalmas vereség, főleg egy ilyen szituációból, amire jobban kell reagálni. Sajnos nem volt ma szerencsénk a kapufával, az ellenfélnek igen, így ismét fájdalmas vereségen vagyunk túl.”

“Kegyetlen is tud lenni a labdarúgás, de mindennek van oka. Ne a szerencsétlenségben keressük az okokat, azt nézzük meg, mit kell jobban csinálni, miben tudunk fejlődni, mert van tennivalónk” – szögezte le az edző.

A rossz passzban lévő Debrecen jelenleg a kilencedik helyet foglalja el a bajnokságban, de a hétvégén akár kieső helyre is visszacsúszhat.