Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paul Pogba: “Végre vége ennek a rémálomnak!”

Mint arról mi is beszámoltunk, a Nmezetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helyt hagyott Paul Pogba felebezésének, akinek a korábban doppingvétség miatt kiszabott letiltását 18 hónaposra csökkenthetik az ítélet szerint.

(Photo by Pamela Rovaris/Archivio Pamela Rovaris/Mondadori Portfolio via Getty Images)

 

Nem sokkal a hírt követően a világbajnok francia középpályás is nyilatkozott, lényegében hivatalossá emelve a CAS döntését.

“Végre vége ennek a rémálomnak!” – idézik Európa vezető sajtóorgánumai a 31 esztendős középpályást.

“Alig várom azt a pillanatot, hogy újra futballozhassak, azt csinálhassam, amiről mindig is álmodtam! Szeretnék óriási köszönetet mondani a Nmezetközi Sportdöntőbíróságnak, akik meghallották az igazságot! Mindig is mondtam, hogy tudatosan soha nem szegtem és nem is szegném meg a doppingellenes szabályokat, így tisztességesen jártam el. Boldog vagyok, hogy meghallgattatott a magyarázatom!” –  így Pogba, aki hozzátette, hogy élete legviszontagságosabb időszakán ment keresztül, ám most már csak a visszatérését látja maga előtt.

“Köszönöm mindazoknak, akik hittek nekem, támogattak és szerettek!” – tette még hozzá az olasz Juventusszal szerződésben álló játékos, ám mint már mi is írtunk róla, erősen kérdéses, hogy kitöltheti-e szerződését Torinóban.