Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: ismét pontokat vesztett a Manchester United, most az Aston Villa ellen játszott döntetlent – videóval

Az angol bajnokság (Premier League) 7. fordulójának vasárnapi játéknapját az Aston Villa és a Manchester United összecsapása kezdte meg, ám a csapatok gólnélküli döntetlennel zártak.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Az első félidőben a Manchester United védekezése stabil volt, különösen  Az Aston Villa inkább dominálta a támadásokat, de azt a kevés helyzetüket nem tudták kihasználni. A Unitednak sem voltak ziccerei, így csendesen, nagyon kevés éles támadással ment le a mérkőzés a szünetig.

A második félidőben a játék hasonló mederben folytatódott, de hiányzott a döntő minőség a támadások befejezéséhez. Az Aston Villa azért próbálkozott egy-két alkalommal, azonban Onana több fontos védést is bemutatott. Az 56. percben Tielemans lőhetett kapura ígéretes távolságból, de Onana számított rá és védeni tudja a lövést, amely a léc alá tartott. A 68. percben a United állt közel a gólhoz, amikor Bruno Fernandes jutott szabadrúgáshoz közepes távolságról, de csak a felső lécet találta el. A 93. percben Philogene eldönthette volna az Aston Villa javára a mérkőzést, amikor közel a kapuhoz megcélozta a kapu jobb oldalát, de a védők bele tudtak lépni a labdába és bravúros mozdulattal tisztázni tudtak. A mérkőzés végén mindkét csapat egy-egy ponttal gazdagodott, ami mindkét csapat számára csalódást keltő, különösen a Unitednek, ami így a 14. helyen áll a tabellán.

Aston Villa – Manchester United 0-0 (0-0)
Helyszín:
Villa Park (Birmingham) Vezette: Robert Jones
Gólszerzők: –
ill. –
Sárga lapok:
Barkley (90+4.) ill. Eriksen (3.), Maguire (36.), Mainoo (41.), Rashford (59.), Lindelöf (87.)
Kiállítás:
– ill. –

Aston Villa: Martínez, Pau Torres, Konsa (Diego Carlos, 12.), Digne (Maatsen. 85.), Cash, Rogers, Tielemans, Barkley, Watkins, Philogene, Bailey (Durán, 63.). Vezetőedző: Unai Emery

Manchester United: Onana, Evans, Maguire (de Ligt, 46.), Dalot, Mazraoui (Lindelöf, 46.), Bruno Fernandes, Eriksen, Mainoo (Casemiro 85.), Höjlund (Zirkzee, 64.), Rashford (Antony 64.), Garnacho. Vezetőedző: Erik ten Hag

A 7. forduló eredményei és további programja:

Szombat:
Crystal Palace – Liverpool 0-1
Arsenal – Southampton 3-1
Brentford – Wolverhampton 5-3
Leicester City – Bournemouth 1-0
Manchester City – Fulham 3-2
West Ham United – Ipswich Town 4-1
Everton – Newcastle United 0-0

Vasárnap:
Aston Villa – Manchester United 0-0
15:00 Chelsea – Nottingham Forest (Tv: Spíler 1)
17:30 Brighton – Tottenham (Tv: Spíler 1)

A bajnokság aktuális állása:

Standings provided by Sofascore