Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: az Aston Villa hosszabbított kolumbiai válogatott támadójával! – hivatalos

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy meghosszabbították Jhon Durán kontraktusát.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Az Aston Villa 2030 nyaráig megújította Jhon Durán eredetileg 2028-ig szóló szerződését, a 20 esztendős kolumbai tehetség elképesztő szezont produkál egyéni szinten nézve, ráadásul úgy, hogy az eddigi 10 tétmérkőzéséből csupán egyszer volt kezdő az ifjú támadó. 

Jhon Duránt 2023 januárjában a Chicago Fire-től igazolta le az Aston Villa közel 17 millió euró ellenében. Az elmúlt 1,5 évben nem igazán tudta beverekedni magát az angol együttes kezdőjébe, Unai Emery a találkozók nagy részén csereként számít rá, nem hiába kezdték el manapság csodacsereként emlegetni. Ebben az idény eddig mindent egybe véve mind a 10 meccsen lehetőséget kapott Durán, ezeken 6 gólt szerzett, viszont mellette mindössze 324 percet töltött a pályán. A bajnokságban győztes találatot jegyzett az Everton, a West Ham és a Leicester ellen is, míg a BL-ben a Bayern Münchennel szemben döntött a három pont sorsáról.