Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem számított meghívóra a magyar válogatott mellőzöttje

A magyar válogatott októberi NL-mérkőzésekre készülő keretében nem kapott meghívást a Törökországban légióskodó hátvéd…

(Photo by Srdjan Stevanovic – UEFA/UEFA via Getty Images)

A török bajnokságban (Süper Lig) szereplő Caykur Rizespor magyar hátvédje, Mocsi Attila az M4 Sportnak elmondta, hogy szeptemberben számított volna a válogatott meghívóra, az októberi mellőzésén azonban egyáltalán nem lepődött meg:

“Most már számítottam rá, hogy nem fog meghívni a szövetségi kapitány, de az egy hónappal ezelőtti kerethirdetésnél vártam a meghívót, sajnos ez nem érkezett meg, nyilván nagyon szomorú és csalódott voltam emiatt, de azt gondolom, hogy a Rizében jó helyem van, játszom és így azért könnyebb feldolgozni ezt. Nyilván próbálom keresni az okokat, de inkább teszem a dolgomat és bízom benne, hogy előbb-utóbb vissza tudok kerülni a válogatott keretébe.”

“Azért nem ragadtam meg, hogy az Eb-szereplést ne befolyásolja, úgyhogy mindig előtérbe helyeztem a válogatottat és továbbra is így lesz” – tette hozzá Mocsi.

“Ritkán beszélek magyar válogatott stábtagokkal, nem tudom, hogy mi az oka ennek, de nem gondolnám, hogy ennek valami negatív jelentése lehet. Ha meghívnak, akkor nagyon boldogan megyek, ha nem, akkor pedig dolgozom tovább a Rizesporban, egy erős bajnokságban, ahol minden héten topcsatárok ellen kell megmutatnom magam, és azt gondolom, hogy ez sikerül” – mondta el a légiós.

A magyar válogatott pénteken Hollandiát fogadja a Puskás Arénában, jövő hétfőn pedig Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára.