Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: újabb játékos dőlt ki a német válogatottból!

Újabb játékos dőlt ki a magyar válogatottal azonos Nemzetek Ligája-csoportban lévő német válogatott keretéből, ahol Julian Nagelsmannak ezúttal Benjamin Henrichset kell nélkülöznie.

(Photo by Kevin Voigt/GettyImages)

Újabb játékosára nem számíthat Julian Nagelsmann szövetségi kapitány a német válogatott soron következő két Nemzetek Ligája-mérkőzésén. A német keretből ugyanis ezúttal Benjamin Henrichs, az RB Leipzig játékosa dőlt ki. A védelemben és a középpályán is bevethető hátvéd hátfájdalmakkal küzd, ami miatt szerda reggel elhagyta a válogatott edzőközpontját. A szövetségi kapitány úgy döntött, hogy nem hív be új játékost Henrichs helyére a keretbe.

Nem csak Henrichs az, aki az elmúlt napokban partvonalon túlra szorult a német válogatottnál, Julian Nagelsmann ugyanis sérülés miatt már alapból nem számolhatott Marc-André ter Stegennel, illetve Niclas Füllkruggal sem, a behívott keretből pedig korábban kidőlt már David Raum, Jamal Musiala, Kai Havertz és Robin Koch is. A német válogatott a következő napokban először pénteken Bosznia-Hercegovina ellen játszik idegenben, majd hétfőn a legfőbb csoportriválisukat, Hollandiát látják vendégül.