Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Nem ilyen mérkőzésre készültünk…”

Argentína 1-1-es döntetlent ért el a Venezuela elleni, idegenbeli vb-selejtezőn egy extrém módon felázott talajú pályán…

(Photo by Pedro Rances Mattey/Anadolu via Getty Images)

Az argentin válogatott sérülés után visszatérő csapatkapitánya, Lionel Messi a körülményekhez képest elégedettnek tűnt, de nem tagadta, hogy mennyire nehéz dolga volt csapatának:

“Nagyon sokat kellett várnom arra, hogy újra pályára léphessek a válogatottban, de boldog vagyok, hogy újra itt lehettem. Most egy hosszú utunk van hátra, aztán néhány nap pihenés és felkészülés a hazai meccsre. Sajnos a pálya állapota nem segített abban, hogy végrehajtsuk, amit szerettünk volna. Nem ilyen meccsre készültünk, mint ami végül lett belőle. Őszintén szólva nagyon nehéz volt ilyen vizes pályán játszani.”

“Borzasztó meccs volt. Lehetetlen volt ilyen körülmények között játszani. Folyamatosan mentünk a vízben leragadó labda után, ami eléggé megnehezítette a dolgunkat. Nem kérünk sokat, de a labdának azért illene mozogni a pályán ahhoz, hogy focizni tudjunk” – tette hozzá argentinok középpályása, Rodrigo De Paul.

A világbajnoki címvédő argentin válogatott a dél-amerikai vb-selejtezősorozat felénél vezeti a kvalifikációt Kolumbia és Uruguay előtt.