Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Mercedes támogatja az NB I-es csapatot – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Diósgyőri VTK új kiemelt támogatót jelentett be…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Diósgyőri VTK hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a a Mercedes-Benz Miskolc 2024. októberétől hivatalosan is a DVTK multisportklub kiemelt támogatója és új autós partnere lett.

A Mercedes-Benz Miskolc 2016 óta foglalkozik a márka prémium kategóriás járműveinek értékesítésévelés szervízelésével, a B.-A.-Z. megyében eladott prémium kategóriás autók mintegy hatvan százaléka a szalonjukból gördül ki, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Mercedes-Benz Miskolc 2021 után 2023-ban is elnyerte az Év Mercedes-Benz Márkakereskedése címet. Pénteken pedig a DVTK, a legnagyobb régiós multisportklub autós partnereként üdvözölték őket Diósgyőrben.

“Kollégáimmal sokat dolgoztunk az elmúlt években azon, hogy a DVTK a legnagyobb régiós multisportklubbá váljon, és olyan országosan is ismert, és elismert sport márkát építsünk, amely valós marketing-kommunikációs értékkel bír a régió legeredményesebb vállalkozásai számára is. Újra érintettük a klubalapítást követő út  mérföldköveit, és a labdarúgást követően évről évre újabb sportágak sorakoztak fel a piros-fehér zászló alá, csakúgy, mint a diósgyőri sport fénykorában. Jelenleg 26 szakosztályban közel 3000 sportolónk viseli a DVTK címeres mezét és több mint 500 munkavállalónk dolgozik a piros-fehér sikerekért. Ezen sikereket szívesen sorolja fel a klub bármely munkatársa, sportolója (csak a legfrissebbeket említve: férfi labdarúgóink a közelmúltban Debrecen után Nyíregyházán is győztek, női kosárlabdában idén végre megszereztük az évtizedek óta áhított bajnoki aranyérmet, illetve újra indult diósgyőri sportoló nyári olimpián, öttusázónk, Guzi Blanka negyedik helyen végzett Párizsban), de talán a sportsikerekkel megegyező fontosságú a DVTK regionális integráló szerepe, illetve az, hogy a régiós, kiemelt társadalmi jelentőséggel bíró célok támogatásában is aktívan részt veszünk, legyen az ösztöndíjprogram, kiemelt rendezvények támogatása, vagy egyéb karitatív tevékenység” – nyilatkozta Sántha Gergely, a DVTK elnöke.

“A régió fiatal sportólói számára egyfajta célkitűzés, hogy egyszer piros-fehér mezben sportolhassanak és büszkén mondhassák: DVTK-s vagyok. Nekem sajnos ez a lehetőség több okból sem adatott meg, ezért különösen büszke vagyok arra, hogy ezzel az együttműködéssel én magam is a család tagja lehetek. És bár mezt nem öltök magamra, legalább az autóim által én is viselhetem a DVTK címerét” – tette hozzá Balogh József, az MBM Autó Kft. ügyvezetője.