Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaország: itt az újabb botrány Kylian Mbappé körül! – sajtóhír

Ha nem kavart volna kellően nagy port az a hír, hogy a válogatott csapatkapitánya a 2025-ös esztendősben nem feltétlenül a nemzeti csapatra kíván összpontosítani, úgy tűnik, bíróságra is járhat majd Kylian Mbappé.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

 

A Real Madrid támadója mint ismert, nem volt tagja a francia válogatott októberi Nemzetek Ligája keretének. Mbappé a válogatott szünet alatt a pihenésre és feltöltődésre koncentrált, utóbbi kapcsán úgy tűnik, erős túlzásba is eshetett.
A 25 esztendős klasszis ugyanis úgy hírlik Stockholmban eresztette ki a ‘fáradt gőzt’, amelynek következménye lett, hogy sajtóhírek szerint nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolják.

A svéd Aftonbladet című lap úgy értesült, hogy a svéd hatóságok nyomozást indítottak egy egyelőre meg nem nevezett futballsztár ellen a fenti vádakkal. A beszámolók szerint pont abban a stockholmi szállodában, vizsgálódtak az elmúlt napokban a rend őrei, ahol Mbappé is megszállt.

A francia AFP hírügynökség szerint a francia klasszis képviselői hivatalos úton nem értesülhettek még a svéd rendőrség által indított eljárásról, aminek az lehet az oka, hogy Svédországba az ‘észszerű’ és a ‘valószínű’ kategóriákat rangsorolva indít nyomozást a rendőrség; előbbinél alacsonyabb a gyanú foka – Ide tartozhat Mbappé ügye is.

A Real Madrid játékosa a közösségi médiában igyekezett elébe menni az ügynek, tagadva azt, hogy bármiféle bánt követett volna el. “ÁLHÍR az egész! Annyira kiszámítható ez az egész, és pont a meghallgatás előtt! Mintha véletlen lenne…” – írta az ‘X-en’ a francia csatár, utalva arra a meghallgatásra, amelyen kedden kell részt vennie a Francia Liga fellebbviteli bizottsága előtt, ahol korábbi klubjával, a Paris Saint-Germainnel csatázik több mint 50 millió euró ki nem fizettet járandóságán.

Akár igaz a szexuális zaklatás vádja, akár nem, talán maga Mbappé is érezheti a klubváltása óta, hogy mintha nem feltétlenül a futballról szólnának a mindennapjai az utóbbi időszakban (…)