Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaország: a PSG üzenetet küldött Kylina Mbappé számára!

A francia bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain együttese hivatalos közleményben üzent a legutóbb szexuális zaklatással is megvádolt francia klasszisnak.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

 

Mint arról mi is beszámoltunk, a Svédországban szexuális zaklatással megvádolt Mbappé jelenleg is csatázik korábbi klubjával a szerinte jogtalanul visszatartott fizetésén. A francia klasszis és a párizsi klub között finoman szólva sem volt szép az elválás, amelyet jól bizonyít az is, hogy Mbappé szerint ‘nem véletlen, hogy most vádolják őt egy újabb ügyben’, pont akkor, amikor – egészen pontosan a mai napon – a csatár és a PSG a francia liga fellebbviteli bizottsága előtt megkezdte jogi csatározását az Mbappé által kifogásolt, a klub részéről a csatár szerint ki nem fizetett 55 millió eurós járandóságon.

Ugye senki nem lepődik meg azon, hogy a PSG rövid időn belül, hivatalos sorokkal válaszolt korábbi játékosának.

“Őszintén megmondva, roppant kínos ez így!  Mindenért a PSG a felelős?! Ha Mbappé nem szerez elég gólt, csak büntetőből talál be a Real Madridban, az is a PSG hibája… Ha nem akar pályára lépni a válogatottban, arról is a PSG tehet… Minden bizonnyal a PSG a felelős a Svédországban történtekért is… A klub részéről figyelmen kívül hagyjuk ezt az egészet a továbbiakban, megtartva az általunk képviselt színvonalat!” – olvasható a párizsi sztárcsapat hivatalos közleményében.

Ezek után mondja azt valaki, hogy megtalálják a fentebb említett finanszírozási probléma megoldását a felek?!