Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: kilencgólos győzelemmel javított a Barcelona – videóval

Szerda este két csoportban négy mérkőzést rendeztek meg a női Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában…

(Photo by Pablo Rodriguez/Quality Sport Images/Getty Images)

A C csoportban a Bayern München a második mérkőzését is megnyerte, miután félidőnként egy-egy góllal 2-0-ra felülmúlta a Juventust. A bajorok góljait Linda Dallmann és Pernille Harder szerezték, a hazai csapat csak kihagyott helyzetekig jutott. Az első fordulóban elszenvedett veresége után az Arsenal a papírformának megfelelően, végig vezetve 4-1-re legyőzte a norvég Valerengát, és három pontjával beérte a torinóiakat.

Juventus – Bayern München 0-2 (0-1)
Gólszerzők:ill. Dallmann (17.), Harder (73.)

 

Arsenal – Valerenga 4-1 (2-1)
Gólszerzők: Fox (2.), Foord (29.), Caldentey (85.), Russo (90+3.), ill. Tvedten (35.)

 

A C csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore

 

Eközben a D csoportban az első fordulóban vereséget szenvedő címvédő Barcelona 9-0 arányban ütötte ki a svéd Hammarby-t. A katalán sztárcsapat az első félidőben három gólt szerzett, a másodikban pedig féltucat találattal küldte padlóra az ellenfelét. A hazai gárda soraiból Caroline Graham és Claudia Pina egyaránt duplázott, míg Alexia Putellas vagy Mapi León egy-egy alkalommal talált be. A Barcát legyőző Manchester City a vártnál nehezebben győzött 3-2-re a St. Pölten vendégeként, hiszen az angolok hiába szerezték meg a vezetést, az osztrákok fordítani tudta, de végül a City mindhárom pontot bezsebelte, a győztes gól a 80. percben született Mary Fowler jóvoltából, így hat ponttal állnak a csoport élén.

Barcelona – Hammarby 9-0 (3-0)
Gólszerzők: Graham (10., 75.), C. Pina (24., 58.), Putellas (45.), León (53.), Pajor (72.), Brugts (86.), Rolfö (90. – büntetőből), ill.

 

St. Pölten – Manchester City 2-3 (1-1)
Gólszerzők: Brunnthaler (40.), Dubcova (53.), ill. A. Kennedy (5.), Fujino (57.), M. Fowler (80.)

 

A D csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore