Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: újra munkába állhat David Moyes? – sajtóhír

A West Ham United együttesétől a nyáron elköszönő 61 esztendős skót tréner egyes hírek szerint Crystal Palace-nál vállalhat munkát, ahol Oliver Glasnert válthatná a kispadon.

(Photo by West Ham United FC/West Ham United FC via Getty Images)

 

Az 50 esztendős osztrák szakember 2024 februárja óta a Palace menedzsere, amellyel amilyen nagyszerű bajnoki hajrát tárt az elmúlt idény végén, legalább olyan rosszul kezdte az új szezont a csapattal.

A Premier League eddig lejátszott hét fordulóját követően a Crystal Palace mindössze a 18. helyen szerénykedik a táblázaton, nyeretlenül, három döntetlen mellett 4 vereséggel. Ami még aggasztó, hogy csapat mindössze 5 gólt szerzett, látványosan nem működik a támadójáték sem.
Persze a Bayern Münchenhez eladott Michael Olise távozása óriási érvégés, ugyanakkor a kulcsemberek, mint Jean Philippe Mateta, Eberchi Eze vagy Marc Guéhi formája is visszaesett, amellyel szintén magyarázható a gyengélkedés.

Az angol sportsajtóban a fentiek fényében már azt taglalták, hogy vajon mennyi időt kap még Oliver Glasner, hogy változtasson a helyzeten; ellenkező esetben a menedzserváltás is szóba kerülhet – Itt máris bedobták annak a David Moyes-nak a nevét, aki a nyáron öt év után hagyta el a West Ham United együttesét, így jelenleg a számára legmegfelelőbb ajánlatra vár.

A korábban a Preszton Noth End, az Everton, a Sunderland, a Manchester United a West Ham, de külföldön a Real Sociedadnál is szerencsét próbáló Moyes-szal hivatalos kapcsoaltfelvétel még nem történt a Palaca részéről, úgy is mondhatnánk, hogy a csapat eredményei a közeljövőben mindezt nagyban befolyásolhatják.