Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: több hétre kidőlt a DVTK kulcsjátékosa!

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr együttese hosszabb ideig nem számolhat sérülés miatt meghatározó játékosával, Karlo Senticcsel.

A DVTK együttese hivatalos honlapján tette közzé, hogy megsérült a csapat egyik kulcsjátékosa, Karlo Sentic. A diósgyőriek kapusa még a Nyíregyháza elleni idegenbeli bajnoki véghajrájában sérült meg, melyről dr. Szabó Zsolt, a DVTK orvosigazgatója számolt be. A horvát futballista egy felugrást követően érkezett rosszul a földre, aminek következtében részleges elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, illetve a térdében összeütődött két csont, ami miatt csontödéma alakult ki.

Az orvosi vizsgálatokat követően úgy döntöttek, hogy nem műtik meg a 23 éves játékost, helyette konzervatív kezeléseket alkalmaznak a felépülés érdekében. A kiváló formában lévő kapus, aki a DVTK legutóbbi hat bajnokijából ötöt is kapott gól nélkül hozott le várhatóan 3-4 hét múlva kezdheti meg az edzéseket. Sentic visszatérése másfél-két hónap múlva valósulhat meg, amennyiben nem jelentkezik semmiféle komplikáció a felépülés során.