Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

David Beckham: “Messi egy igazi győztes”

Az MLS-ben szereplő Inter Miami megnyerte a bajnokság alapszakaszát…

(Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images)

Az Inter Miami klubtulajdonosa, David Beckham a csapat első számú sztárja, Lionel Messi hozzáállását dicsérte a nyilvánosság előtt:

“Sokszor hallom az embereket, hogy dicsérik Cristiano Ronaldót a kemény munkája miatt, de én ugyanezt tudom elmondani Leóról is. Az első edzésnapján 6:50-kor érkezett meg, a tréning csak 10 órakor kezdődött. Mindent belead az edzéseken, annak ellenére, hogy már mindent megnyert, mégis igyekszik példát mutatni a fiataloknak. Ha egy szóval kéne jellemeznem őt: győztes. Nem csak abban az értelemben, hogy minden címet megnyert, hanem hogy még mindig van benne éhség a győzelemre, és ideges ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné.”

A 37 éves argentin klasszis tavaly nyáron csatlakozott a floridai együtteshez, mellyel 2023-ban megnyerték a Leagues Cupot, idén pedig az MLS alapszakaszának legjobb csapataként elhódították a Supporters’ Shieldet. A bajnokság közelgő rájátszásának küzdelmeit az Inter Miami az egyik legnagyobb esélyesként várja.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!