Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “a Real Madrid szerencsés, hogy Luka Modric a játékosa”

Csereként állt be, majd rögtön győztes gólpasszal járult hozzá a mérkőzéshez, így Carlo Ancelotti nem tudta kihagyni Luka Modric méltatását a Celta Vigo elleni mérkőzést követően…

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

“A mérkőzés igazi versenyt és kemény küzdelmet hozott, ahol mindkét csapat a maximumot próbálta nyújtani. Egészen a meccs végéig kitartóan harcoltunk, amiért mindannyian büszkék lehetünk. Bár akadtak olyan pillanatok, amikor jobb teljesítményt is nyújthattunk volna, a csapat elhivatottsága és elszántsága végig megmutatkozott. Ugyanakkor észleltük, hogy hiányzott az egyensúly a játékunkból; a kapott gól elkerülhető lett volna, ha figyelmesebbek vagyunk. Különösen a kontratámadásoknál kellene nagyobb odafigyelést tanúsítanunk, hogy elkerüljük a hasonló helyzeteket a jövőben.”

“Örömteli, hogy három nagyon fontos pontot szereztünk, amelyben jelentős szerepet játszott Modrić fantasztikus passza. Ő mindig képes valami különlegeset hozzátenni a játékhoz, és függetlenül attól, hogy a kezdőcsapatban vagy csereként lép pályára, mindig segíti a társait. Az ő minősége rendkívül fontos számunkra, hiszen képes megváltoztatni a mérkőzés iramát, és új lendületet adni a csapatnak.”

“Ha Lukáról van szó, nem sok újat tudok mondani. Még mindig csodálatos formában van, és már régen nem gyerek; egy kivételes profi, aki rendkívül keményen dolgozik minden nap. Nyugodt és kiegyensúlyozott karakterével hozzájárul a csapat sikeréhez, és a Real Madrid igazi szerencséje, hogy ilyen tehetséges játékosokkal büszkélkedhet.”

– fejtette ki a Real Madrid olasz mestere.