Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Olaszországból igazolhatnak dán válogatott játékost! – sajtóhír

Angol és olasz lapértesülések szerint a Manchester United együttese élénken figyeli az olasz bajnokságban (Serie A) a Genoa együttesénél komoly fejlődésen áteső Morten Frendrup teljesítményét.

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

 

A hazájából, nevelőegyesületétől a Holbake-től nagyon fiatalon egy nagy klubhoz, a Bröndby-hez kerülő, majd 2022 januárjában Genovába szerződő 23 esztendős középpályás a beilleszkedést követően alapembere lett az olasz csapatnak; fejlődését pedig jól jelzi, hogy szeptemberben a dán válogatottban is bemutatkozhatott; ráadásul míg a klubváltás pillanatában csupán 3,5 millió euróra taksálták Frendrup játékjogát, ez az összeg mostanra 20 millióra emelkedett (forrás: Trasnfermarkt).

A nagy munkabírású, elsősorban a középpálya védekező szekciójában otthonosan mozgó játékosnak ígéretes jövőt jósolnak a szakemberek, így sokan biztosak abban is, hogy Morten Frendrup nem tölti majd ki 2028 nyaráig szóló genovai szerződését… Különösen akkor, ha mondjuk a Manchester United feltételezett érdeklődése komollyá fordul!

Az MU kapcsán ugyanis mind az olasz, mind az angol sportsajtóban megemlítik, hogy Frendrup is jelölt lehet a középpályás szekció további átalakításakor a posztra.
Úgy tudni, a manchesteriek már megfigyelőket is küldtek a Genoa találkozóira, hogy élőben láthassák a dán játékost.