Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: a Tottenham mellőzött játékosát szemelték ki! – sajtóhír

A goal.com olasz forrásokra hivatkozva állítja, hogy a Napoli trénere, Antonio Conte a januári átigazolási időszakban mentőövet dobna az angol Tottenham együttesénél mellőzött Radu Dragusinnak.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

 

Mint ismert, a román válogatott alapembere 2024 januárjában nagy reményekkel szerződött a Tottenham együtteséhez, ahol azóta sem igazán találta meg számításait. Dragusin ugyanis azóta mindössze 13 mérkőzésen játszott a Spursben, az idei szezonban például két bajnokin, egy Európa-liga találkozón valamint egy Ligakupa meccsen 196 perc jutott neki (utóbbit játszhatta végig egyedül – a szerk.).

A goal.com szerint a Napoli és Conte mindezt kihasználva, a több játéklehetőség reményével valamint egy már számára ismerős olasz közeggel szerezné meg januárban Dragusin játékjogát, akit első körben a nápolyiak kölcsönvennének a Tottenhamtől az idény végéig.

A Serie A-ban egyszer már bizonyító 22 esztendős játékos kapcsán úgy tudni, első sorban maradna és bizonyítana a Spursnél Ange Postecoglou menedzsernek, azonban Dragusin mivel játszani szeretne, mérlegelnie kell a lehetőségeit – A november és a december alakulása a játékperceket illetően döntő lehet egy esetleges januári klubváltás szempontjából.