Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: Francesco Totti 48 évesen a visszatérésről ábrándozik!

Az olasz futball ikonja, az AS Roma ‘örökös kapitánya’, a válogatottal 2006-ban világbajnok Francesco Totti meglehetősen felborzolta a kedélyeket azzal, hogy kijelentette, foglalkoztatja a visszatérés gondolata.

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

 

“Az életben soha nem mondhatod, hogy soha! A múltban nem egyszer előfordult, hogy már visszavonult játékosok, néhány évvel később a visszatérés mellett döntöttek.” – idézi a Betsson Sport Totti szavait.

“Ahhoz, hogy a Serie A-ban futballozzak, újra igazán jól és rendszeresen kellene edzenem. Hogy miért is elmélkedek ezen? Nagyjából egy hónappal ezelőtt voltak megkereséseim néhány klubtól, akiket most nem említenék, azt viszont igen, hogy elültették azt a bizonyos bogarat a fejemben. Lehet őrültnek tűnök, de feltettem magamnak a kérdést: Vajon mennyi időmbe telne, hogy ennyi év után készen álljak a visszatérésre?! A válaszom az volt, hogy két hónap nagyjából elegendő lenne!” – folytatta Totti, aki miután egész karrierjét (23 év) az olasz élvonalban töltötte, talán pontosan meg is tudja mindezt ítélni.

“A Serie A színvonalát elnézve, talán még ma is hozzá tudnék szólni a pályán történtekhez.” – tette még hozzá az AS Roma klubikonja, aki 618 alkalommal szerepelt az olasz élvonalban (250 gól és 160 gólpassz a mérlege – a szerk.), amelyet a 2000/01-es szezon legvégén meg is nyert, mi több a liga gólkirálya is volt (26 találattal) a 2006/07-es szezonban.