Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: fiatal török játékossal is erősítenének! – sajtóhír

A török Kontraspor beszámolója szerint az angol Premier League-ben szereplő Everton együttese januárban Samuel Chukwueze mellett konkrét lépéseket tehet a 19 esztendős Semih Kilicsoy megszerzése érdekében.

(Photo by Ahmad Mora/Getty Images)

 

A Besiktas saját nevelésű tehetsége azon túl, hogy rendszeresen játszik a klubjában, már háromszoros török felnőtt válogatottnak is vallhatja magát.

A Transfermarkt által 15 millió euróra taksált, nevelőegyesületével idén januárban 2028 nyaráig szerződést hosszabbító játékos kapcsán hazájában általános vélekedés, hogy már nem áll messze egy külföldi szerződéstől.

Török források szerint olyannyira nem, hogy az Evertonnál már vizsgálják annak a lehetőségét, miképpen szerezhetnék még a tehetséges támadó játékjogát.

A Kontraspor szerint az angolok 17 millió eurót sem sajnálnának az üzletre, az ajánlatukkal pedig már januárban jelentkezhetnek hivatalos formában a Besiktasnál – A törökök kapcsán persze nagy kérdés, hogy mi az az összeg, amelyet szeretnének kapni egyik legpiacképesebb játékosuk eladásából?!