Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Aston Villa csatárát szemelte ki magának az FC Barcelona – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a spanyol listavezető FC Barcelona is felfigyelt az Aston Villa színeiben remekelő támadóra, így Jhon Duran akár már jövő nyáron gránátvörös-kékbe öltözhet…

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Az angol élvonal egyik legnagyobb berobbanásának lehetnek a szemtanúi azok, akik figyelemmel követik az Aston Villa tehetséges cserecsatárának a pályafutását, hiszen Jhon Duran elképesztő teljesítményt tesz le az asztalra minden alkalommal, amikor játéklehetőséghez jut Ollie Watkins mellett az angol meglepetéscsapat színeiben.

Jhon Duran 12 mérkőzésen 7 góllal vette ki a részét az Aston Villa emlékezetes szezonkezdéséből, így nem csoda, hogy olyan csapatok is felfigyeltek a játékára, mint az FC Barcelona, ahol kifejezetten nyitottak lennének a kolumbiai támadó leigazolására.

A 20 éves játékos a lengyel veterán, Robert Lewandowski hosszútávú pótlására érkezne, miután a Barcelona jelenlegi gólkirálya formahanyatlásba kezd.

Jhon Duran szerződése azonban 2030 nyaráig szól, így a katalán klubban igencsak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, amennyien komolyan gondolja az üzletet.