Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Először: Hansli Flick elárulta, szerinte mi kell a győzelemhez a Real Madrid ellen!

Kollégájával, Carlo Ancelottival ellentétben már sokkal érzelmesebben és konkrétabban nyilatkozott az FC Barcelona vezetőedzője, Hansli Flick a szombat esti El Clásicóról.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

 

“Németországi munkám során sok nagy csatát megéltem, de úgy gondolom semmi sem hasonlítható egy El Clásicóhoz! Alig várom, hogy kezdődjön a találkozó!” – fogalmazott a Barca trénereként az első Real elleni derbijére készülő Flick.

“Ha Real Madridnál úgy gondolják, készen állnak a találkozóra, mi mást mondhatnánk mi?! Szeretnénk hűek maradni az elképzeléseinkhez, a filozófiánkhoz, ami magára rejti, hogy magasan támadunk le, kompakt és egységes csapat benyomását keltve. Nem szabad sok teret hagynunk a Real Madridnak, hiszen nagyszerű és villámgyors játékosaik vannak. Maximálisan bízom a csapatomban!” – folytatta az 59 esztendős német szakember, majd azzal folytatta, hogy a Bayern München hétközi kiütése után sokat beszélgettek arról, hogy nem szabad hátra dőlniük.

“Tisztában vagyunk a bennünk rejlő potenciállal, azzal, hogy jó formában vagyunk, ugyanakkor mindenki jó teljesítményére szükségünk lesz ahhoz, hogy a Benrabéuban nyerni tudjunk… Felesleges lenne Lamine-ról (Yamal), Robertről (Lewandowski) vagy Pau (Cubarsi) formájáról beszélnem most…” – így Flick, aki nem ment el szó nélkül amellett, sem, ami – mily meglepő, hogy pont a Real – Barca előtt – Spanyolországban egyre nagyobb hangot kap, vagyis hogy a Real Madridot vádolják, hogy a médián keresztül nyomást akar gyakorolni a játékvezetőkre azzal, hogy a bírók munkájáról állítólagosan felvételeket készítenek.

“Sok mindent láttam és tapasztaltam már a futballban, így nem lepődök meg már semmin. Nem tudtam, hogy a Real Madridnak vannak ilyen videói… Ha így is van, akkor ez természetesen nem helyes. Az idény eleje óta azt mondom a csapatomnak, hogy csakis a saját teljesítményünkre nem másokra, különösen nem a játékvezetőkre kell koncentrálnunk. Most is ezt fogom tenni!” – így a határozottságot sugalló Hansli Flick.