Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Libertadores-kupa: a River Plate edzője még bízik a továbbjutásban

Az Atlético Mineiro 3-0-s győzelmet aratott a River Plate ellen a Libertadores-kupa elődöntőjének első mérkőzésén…

(Photo by Gilson Lobo/Getty Images)

A River Plate vezetőedzője, Marcelo Gallardo a sima vereség ellenére még bízik abban, hogy csapata hazai pályán ledolgozhatja háromgólos hátrányát az Atlético Mineiro elleni Libertadores-kupa-elődöntőben:

“Mindig fejjel és szívvel kell játszani, meg kell próbálni tartani ezt az egyensúlyt, ezeknélk nem lehet eredményesnek lenni. Minél előbb meg kellene szereznünk az első gólt, hogy legyen esélyünk kiharcolni a továbbjutást. Tisztában vagyok vele, hogy nehéz ellenféllel, jó csapattal állunk szemben, de ez egy teljesen más meccs lesz, mint az első volt” – bizakodott a tréner.

Az argentin rekordbajnok pénteken gól nélküli döntetlent játszott a bajnokságban a Defensa y Justicia ellen, melyet a vezetőedző így értékelt: “Igyekeztünk gyorsan túltenni magunkat azon, ami Brazíliában történt, ugyanakkor a jövő keddi összecsapásra is gondolnunk kellett. A mai mérkőzés kicsit másfajta koncentrációt igényelt, de természetesen nyerni szerettünk volna, sajnos nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Néhány játékos fizikai problémák miatt hagyta ki ezt a meccset, de abban bízunk, hogy kedden minél többen bevethetők lesznek, mert szükségünk van jó állapotban lévő játékosokra.”

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!