Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: kiderült, mennyit kell kihagynia a sérült Antonynak

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United szélsője, Antony megsérült, ám remélik, hogy nem túl súlyos a problémája.

(Photo by Ahmad Mora – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Manchester United vizsgálatai megerősítették, hogy Antony bokaficamot szenvedett. A klub reméli, hogy a szélső sérülése nem súlyos, de a brazil szélső biztosan nem lép pályára a West Ham United elleni vasárnapi Premier League mérkőzésen. A játékos csütörtökön, a Fenerbahce elleni Európa-liga-mérkőzésen sérült meg, amikor bokasérülés miatt hordágyon kellett elhagynia a pályát.

A 24 éves játékos később egy védőcsizmában és mankóval hagyta el a Sükrü Saracoglu Stadiont, ami kérdésessé tette az azonnali visszatérését. Szombaton nem vett részt az edzésen, de a klub optimista, hogy a sérülése nem komoly, bár a pontos súlyosságát még vizsgálják.

„Nagyon szerencsétlen helyzet számára”

– nyilatkozta Erik Ten Hag az MUTV-nek.

„Nagyon együtt érzek vele, hiszen keményen dolgozott az edzéseken. Az edzésmunkája olyan jó volt, hogy megérdemelte, hogy pályára lépjen. Szomorú látni, hogy ilyen gyorsan le kell cserélni. Reméljük, nem túl súlyos a sérülése.”

Bruno Fernandes és Jonny Evans visszatértek az edzéshez, amit a Leyton Orient hazai pályáján, a Gaughan Group Stadionban tartottak Kelet-Londonban, mindössze két mérföldre a vasárnapi mérkőzés helyszínétől, a London Stadiontól. Fernandes a törökországi mérkőzést eltiltás miatt hagyta ki, míg Evans a Brentford elleni győzelem során szerzett kisebb sérüléséből tér vissza.

A Manchester United jelenleg 13. helyen áll a tabellán, nyolc mérkőzésükből három győzelmet arattak eddig a szezonban.