Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rendkívüli ülés: bejelentést tett edzőjéről a DVSC – HIVATALOS

A Debreceni VSC 2-0-ra kikapott a Fehérvártól a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 10. fordulójának szombati játéknapján…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Debreceni VSC vasárnap délelőtt hivatalos oldalán keresztül tudatta, hogy a legutóbbi rendkívüli értékelés után a felek úgy döntöttek, hogy Máté Csaba távozik a vezetőedzői posztjáról, hiszen a gárdának új impulzusokra van szüksége.

A Loki honlapja kiemelte, hogy Máté nehéz pillanatban vette át a vezetőedzői posztot, személyében kiváló szakembert és nagyszerű embert ismertek meg meg, aki mindent megtett a klubért, azonban az előző meccsek eredménytelensége azt jelzi, hogy más szakmai utat kell választani. A tréner mellett segítőinek, Máté Rolandnak és Éger Lászlónak megköszönték a munkáját.

Bár a DVSC az elmúlt öt bajnoki mérkőzését elvesztette, a klub kihangsúlyozta, hogy az elmúlt hetek sikertelensége nem kizárólag edzői felelősség, ebben mindenkinek, így a játékosoknak is szerepük van. A jelenlegi helyzetből való mielőbbi kilábalás közös felelősség és ehhez összefogás szükségeltetik.

A következő két mérkőzésen, a keddi, mezőkövesdi kupatalálkozón és a vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányítja a Lokit, munkáját Madar Csaba is segíti.